© 2017 Smarte Rom AS | Org.nr. 914 820 308 | Telefon: 64 80 90 60 | Bogstadveien 6, 0355 Oslo

TOTALREHABILITERING

Enebolig, Hvalstad

Oppussing av stue, kjøkken og trappeoppgang i enebolig i Asker.

Her har vi åpnet mellom kjøkken og stue, for å ta opp vekten for bæreveggen som ble fjernet måtte vi montere en ståldrager i åpningen som fikk opplegg på kraftige søylepunkter i hver ende. 

Vi har også satt inn nye vinduer og en balkongdør, montert panel i trappeoppgang og tv-stue, gipset vegger og mye annet. Legg også merke til den flotte peisen mureren har montert. 

Tomannsbolig, Norstrand

Totalrehabilitering av baderom, wc, kjøkken og entre for kunde på Nordstrand.

Prosjektet er gjennomført i samarbeid med interiørarkitekt Beate Kleven. 


Her har vi gjort følgende: 

- fjernet vegg mellom spisestue og kjøkken for å få en åpen løsning

- montert nye vinduer

- montert gips på vegger og tak

- byttet alle innvendige dører

- lagt nytt parkettgulv

- HTH har montert nytt kjøkken

- baderom og wc har blitt skrelt ned til bjelkene og bygget opp igjen til dagens standard

Rekkehus, Sandvika

Oppussing av kjøkken, stue, gang og en helt ny terrasse for kunde i Bærum. 

Her ble hele første etasje skrellt ned og bygget opp igjen. Nytt elektrisk anlegg med nytt sikringsskap, nytt rør-i-rør system og stamledninger, alle flater er gipset og behandlet av maler, nytt gulv etc. 

Trappen opp til 2.etasje har fått nytt liv, fjernet gammelt rekkverk og så er den slipt og malt i samme fargetone som kjøkken. Nye flliser og varmekabler i entre, nye fliser under peis. 

Den gamle terrassen ble fjernet og ny større terrasse ble bygget opp igjen. Terrassebordene er Termofuru fra Moelven, kjøkkenet er fra Sigdal og parketten er fra Kährs.

Enebolig, Rykkinn

Fullstendig oppfriskning av stue med mye fine detaljer. 
Før oppussingen besto overflatene av: gammel gips i tak med vannskade, strie på vegg, gulnet oppsprukket parkett på gulv og eldre teglsteinpeis med dårlig varmeeffekt. 
Alt ble revet ut og og kastet - vi bruker Isekk AS til avfallshåndtering. Avfallet går til kildesortering i samarbeid med Norsk Gjenvinning.
Alle flater ble så oppgradert. Helsparkling av vegger, ny gips i tak med nye downlights, varmefolie i gulv med ny 1-stavs eikeparkett og en innebygget medialøsning.