© 2017 Smarte Rom AS | Org.nr. 914 820 308 | Telefon: 64 80 90 60 | Bogstadveien 6, 0355 Oslo

TERRASSER

Tomannsbolig, Bekkestua

Ny terrasse i termofuru fra Moelven. Den gamle terrassen ble revet og ny større terrasse ble satt opp.

Terrassen er på rundt 60 kvadratmeter og har rikelig plass. Vi har laget trinn opp mot gressplen og en sittebenk som også har to store rom for oppbevaring. Legg også merke til at terrassebordene er dratt opp på leveggen mot nabo. Ingen synlige skruer, bordene er skrudd i sidene. 

Terrasser i termotre behøver ingen behandling etter montering. Spyling med vann, eventuelt vasking med grønnsåpe er tilstrekkelig renhold av overflaten. Dermed vil terrassen etter en sommersesong få en sølvgrå patina. For mer info, klikk på linken nedenfor. 

https://www.moelven.com/no/Produkter-og-tjenester/Bygge-og-bo/Produktvelger/Fasade-og-utemiljo/Termotre/Terrassebord/Termofuru/

Tomannsbolig, Ullevål

Ny terrasse i termofuru fra Moelven. 

Terrassebord og levegger er i samme materiale, varmebehandlet furu. Terrassebordene har skjult innfestning, ingen synlige skruer. Legg merke til de flotte leveggene som hindrer uønsket innsyn. 

Termofuru terrassebord vil over tid gi en gråning av overflaten. Uten behandling blir Termofuru lysegrå som ubehandlet teak. Eventuelt oljing med termooljer fra OSMO beholder den flotte kastanjefargen.

Kebony & Termofuru terrasse

Ny terrasse i Kebony for kunde på Bekkestua og en i Termofuru på Norstrand. 

Legg merke til LED-stripen vår flinke elektriker monterte i overgangen mellom to trinn på terrassen. Dette gir en veldig fin effekt om kvelden.