© 2017 Smarte Rom AS | Org.nr. 914 820 308 | Telefon: 64 80 90 60 | Bogstadveien 6, 0355 Oslo

REFERANSER

Vi lever av fornøyde kunder og avslutter aldri en jobb før kunden er hundre prosent fornøyd. Her er et lite utvalg omtaler fra våre kunder.

Hva våre kunder sier om oss


"Mikkel og Mattis er håndverkere slik håndverkere skal være.


Kommer når de skal, ringer ved forsinkelser, godt smil og humør uansett hvilke utfordringer vi har kastet på dem. "-dette har vi aldri gjort før, det blir kjempegøy"
Nidkjære og nøyaktige i sitt virke, kommer gjerne med flere velfunderte løsninger på samme utfordring.  
Det er en fryd å ha disse gutta i huset.
Våre beste anbefalinger er ikke vanskelig å gi."

Peter og Lise von Tangen-Jordan, Tanum

“Vi brukte Mikkel og Mattis Degland i Smarte Rom til forskjellige oppgaver i forbindelse med renovering av kontorene våre i Oslo. Jeg har aldri opplevd et bedre samarbeid med noen andre håndverkere. De kommer når de skal, svarer raskt på alle henvendelser og sender godt detaljerte tilbud. Arbeidet de utfører er av ypperste kvalitet, de er kreative og smarte og finner gode løsninger for oss. Og til slutt er prisen slik man hadde forventet seg. De får herved høyeste karakter fra Qvisten Animation.”

Cecilie Koller, Qvisten Animation AS

“Mattis og Mikkel er løsningsorienterte, nøyaktige og effektive. De har et bredt register, og har utført både ombygningsarbeider og mindre møbelprosjekter med stor overbevisning. Vi er meget godt fornøyd med både samarbeidsprosess og resultat.”

Niklas Hart, Ullevål Hageby

“For meg er det viktig at tilbud på det jeg spør om er ryddig og forståelig satt opp. Når tilbudet er diskutert og akseptert er det viktig at arbeidet blir gjennomført som beskrevet både mht tid og pris. Jeg har hatt to prosjekter med Smarte Rom. Begge prosjekt har blitt tilbudt og gjennomført til akkurat slik som jeg ønsket og jeg kan anbefale disse karene til alle som har byggprosjekter de ønsker å gjennomføre.”

Morten Malm, Rykkinn

"1.  God kommunikasjon/tilgjengelighet under hele arbeidsprosessen

 2.  Godt håndverk av løsningsorienterte,dyktige og pålitelige folk.

 3.  Vellykket sluttresultat."

Randi Hart, Smestad

“Vi er et eldre ektepar som har benyttet Smarte Rom ved flere anledninger i vår nåværende leilighet. Gjennom årene har vi hatt ulike håndverkere i ulike boliger - med såvel gode som dårlige erfaringer.

Mikkel og Mattis er dyktige i sitt fag, jobber raskt og er løsningsorienterte. 

Prismessig mener vi at de ligger på et absolutt akseptabelt nivå."

Bente Jørgensen & Bjørn Eilertsen, Stabekk

"Smarte Rom har hatt hovedansvar for oppussing av første etasje av vårt hus på Kolsås.

Det skulle rives kjøkken, males vegger og tak samt legges parkett på gulv. 

Smarte Rom gjorde selv arbeidet med parketten og rivning av kjøkken og hadde underleverandører på resten. Vi er meget godt fornøyd med arbeidet som er utført, alt er gjort meget pent og til avtalt tid og pris. Vi vil gi Smarte Rom våre beste anbefalinger. "

Kunde, Kolsås

“Vi har brukt Mikkel og Mattis til diverse utbedringsjobber hjemme inkludert å legge ny parkett. 

De er dyktige fagfolk, og vi er veldig godt fornøyd med jobben de har gjort hos oss. I tillegg er de veldig pålitelige, og flinke til å følge opp både i forkant, underveis og etter at jobben er gjort. 

Vi kan anbefale Mikkel og Mattis på det aller varmeste. ”

Bjørnar Tretterud og Mette Fyrsteng, Jar

“Vi trengte håndverkere som kunne ta totalansvar for oppussing av huset vårt. Vi ønsket oss også fagfolk som har ideer og gjerne kommer med forslag og løsninger. Og selvsagt skulle de være ryddige, hyggelige og levere godt håndverk. Mattis og Mikkel innfrir på alle områder. "

Margrete, Hosle